4 Mart 2013 Pazartesi

SAHRA MASAJ KREMİ


Günlük hayatımızda  vücudumuzda beliren rahatsızlıklar hayatımızı çekilmez hale getirebilir. Bu rahatsızlıklar çeşitli sebeplerden dolayı olabilir bunlardan bazıları ısınmadan yapılan spor, aşırı kilo nedeniyle kaslar ve eklemlere yapılan fazla yükenme, burkulma, romatizmal rahatsızlıklar, kireçlenme veya kronik bel rahatsızlıkları. Evet sahra masaj kremi  ile artık bu rahatsızlıklar kader olmaktan çıkıyor  sahra masaj kremi saydığımız bu rahatsızlıkların tedavilerinde tamamlayıcı bir tedavi unsurudur.
Uygulandığı bölgelerde,  içerdiği bitki yağları sayesinde cilde kısa sürede nüfuz ederek sorunlu bölgede kılcal damarlardaki kan akışınının artırmasına yardımcı olur ve bu sayede bölgedeki ızdırap veren rahatsızlık ortadan kalkar
Sahra masaj kreminin özelliği ve faydaları: Özellikle romatizmal ağrılarda oldukca etkilidir. bel fıtığı gibi  bel rahatsızlıklarında, burkulma veya kireçlenme gibi eklem kas ağrılarında kullanılır. Ayrıca kas gevşetici olarak ve kireçlenmeler,mafsal ağrılarında etkilidir cilde masaj yapmak suretiyle kullanılır.
Kullanım Alanları
Eklem ağrılarının tedavisi, sinir sıkışması, romatizmal , siyatik, kireçlenme, kas spazmı, kulunç, omuz ağrıları bel fıtığı, boyun fıtıklarında, incimle burkulma, darbe sonucu oluşan kas ağrılarında oldukça etkili bir üründür.
Sahra Masaj Kremi İçeriğiAqua, Cetyl Cetearly Alcohol, Glyceryl Mono Stearate,Cetearath- 29, Magnezyum Klorür, Triethanolamine, Carbopol, Glycerin, Monopropylene Glycol, Coriandrum Sativum, Menthol, Capsicum, Mentha Piperita Extract, Thymus Serpyllum Extract, Olive Oil + Ozone, 2-Phenoxyethanol,2-Methyl-4-Isothiazolin-3-One

0 yorum: